Betaling:

Les Deux aksepterer følgende:

  • Vipps
  • PayPal
  • Visa
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa Electron
  • Google Pay

Alle priser på denne siden er i NOK og toll- og importavgifter er inkludert i bestillingens totalpris. Retningslinjer: Når vi har mottatt din bestilling får du en automatisk e-post med bekreftelse av bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å ikke levere i tilfellet av at lagerbeholdningen ikke var korrekt på tidspunktet bestillingen ble opprettet. 

Hvis vi ikke kan levere din bestilling eller deler av den, vil vi kontakte deg på e-post eller telefon og gi deg muligheten til å annullere bestillingen.

Levering

 

Gratis DHL On Demand Delivery (ODD) levering for bestillinger på over 1.499 Kr.

 Leveringsmåte       Forventet leveringstid             Pris            Gratis levering over

DHL Economy ODD 2-4 virkedager                            99 Kr.            1.499 Kr.

DHL Express ODD 1-2 virkedager                             180 Kr.           1.499 Kr.

Når din bestilling blir sendt fra vårt varelager vil du få et sporingsnummer via din e-post som du kan bruke til å spore leveransen.

Returrett

Du kan alltid bytte eller refundere varer innen 28 dager etter at du har mottatt din bestilling, så lenge varen ikke har blitt brukt. 

All opprinnelig innpakning, merkelapper, osv. skal returneres med produktet i sin helhet. Returnerte varer skal være i god og uberørt stand. Det medfølger et returskjema i forsendelsen som du skal utfylle og legge sammen med varene du returnerer.

Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for produktet inntil det ankommer hos oss. Send pakken med forsendelsesnummer så den kan bli sporet. Legg ved kjøpsbekreftelse sammen med returvarene og gjerne en kort forklaring på hvorfor du ønsker å returnere varen. I tilfellet av retur eller bytte av varer er kunden være ansvarlig for kostnader i forbindelse med frakt. Hvis varen skal byttes og den ønskede varen er utsolgt vil pengene automatisk bli refundert. 

Returadresse:

Les Deux ApS

Oldenvej 29A

3490 Kvistgaard

CVR nr.: 33506465

E-post: info@lesdeux.com

Klager:

Dersom du skulle ha noen klager om feil, skadede eller manglende varer setter vi pris på at du kontakter oss omgående. 

Når du handler i vår nettbutikk har du 24 måneders garanti. Dette betyr at du enten får varen reparert eller erstattet, refundert eller redusert i pris, avhengig av de spesifikke forholdende.

Klagen må bli gitt innen en passende tid etter at du har oppdaget feilen i produktet. Hvis en klage er gitt til Les Deux ApS innen to måneder etter at feilen er oppdaget vil klagen alltid oppfattes som tidsriktig. Vi vil refundere fornuftige fraktkostnader i forbindelse med retur av et produkt når kravet er rettferdiggjort.

Når du returnerer produktet setter vi pris på at du beskriver problemet så godt du kan.

Det er et krav at du bruker vårt returskjema. 

Support:

E-post: info@lesdeux.com

Vi vil gjerne høre fra deg om klager, men hvis du ønsker å formidle klagen din videre kan du også gjøre dette på ditt språk på den offisielle nettsiden til EU-kommisjonen: http://ec.europa.eu/odr.

Force Majeure:

Vi har rett til å hevde force majeure i tilfelle av krig, krigslignende tilfeller, borgerkrig, revolusjon, statlige sanksjoner, streik, lockout, blokade, naturkatastrofer eller lignende. Dette betyr at avtalen ikke behøver å bli oppfylt hverken delvis eller fullstendig. Skal dette, motsatt til vår forventning, være tilfellet vil vi forsøke å gi deg beskjed.