Vi tilbyr gratis levering på ordre over 1500 kr i hele Norge med DHL ODD. Vi har alltid som mål om at du skal få pakken din innenfor 2-4 arbeidsdager etter bestilling, uansett hvor du befinner deg i Norge. Din ordre vil bli sendt samme dag hvis du bestiller før kl. 13.

Leveringsmåte
Forventet leveringstid 
Pris
 Gratis levering over
DHL Economy ODD
2-4 virkedager 
100 NOK
1500 NOK
DHL Express ODD 1-2 virkedager 180 NOK

 

Vi kan dessverre ikke tilby gratis retur. Det betyr at fraktkostnaden ved å returnere en vare vil bli trukket fra refusjonen. Vi trekker 99 kr for alle refusjoner fra Norge. Hvis du ønsker å bytte varen din til en annen størrelse eller farge, skal du fylle ut returskjemaet du mottok sammen med bestillingen og opprette en returlabel her.  

Generelt

Skal jeg betale toll- eller importavgifter?
Nei, alle toll- og importavgifter er inkludert i bestillingens totalpris. 

Returrett

Du har rett til å bytte dine kjøp til en annen farge eller størrelse, eller returnere dem for refusjon så lenge det er innen 30 dager etter at du mottok leveringen. 

Varen må være ubrukt og uskadet og all original emballasje, inkludert prislapper, lapper og klistremerker må være inntakt. 

Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for returen inntil den er hos oss, så vi anbefaler å bruke den fraktetiketten du mottok med din ordre eller laste den ned fra siden vår. Deretter kan du følge pakken med sporingsfunksjonen. 

Hvis du gjerne vil organisere din egen forsendelse for å returnere en vare, kan du finne vår returadresse nedenfor. 

For alle returneringer eller bytte skal du inkludere en utfylt returformular med et ordrenummer og en kort forklaring på hvorfor du ønsker å returnere kjøpene dine. 

Hvis du har spurt om å bytte en vare til en annen størrelse og farge, og den er utsolgt vil du bli kontaktet av vår kundeservice. 

Returskjema.

Klikk her for å lage din returskjema. 

Returetikett.

Klikk her for å lage din returetikett

Returadresse:

Les Deux ApS
Oldenvej 29A
3490 Kvistgaard
CVR nr.: 33506465

Hvis du har flere spørsmål kan du sjekke vår FAQ eller kontakte kundeservice på customercare@lesdeux.com