Current language
Image Image

Christmas '23

Gaveguide

Årets gave, det han kommer til å ha på seg neste år. Enten du leter etter tidløse smågaver til julestrømpen, noe å legge under treet, eller store og dristige julegaver, har vår gaveguide alle gaveideene du trenger, pluss viktig informasjon som leverings- og returdat

Image

Fyllere Til Julestrømpen

Under 700 kr
Image

Å Legge Under Treet

Mindre enn 1500 kr
Image

Noe Litt Større

Mer enn 1500 kr

Tykk og koselig ullstrikk

Omfavn høytiden i vår tykke og koselige ullstrikk. Med en blanding av mote og varme, tilbyr vår kolleksjon tidløs eleganse og komfort. Del kjærlighet med herlige gaver til dine kjære, og feir i stil med klassiske og trendy design som fanger juleånden.

Adventskalenderen

Fire gaver til de fire søndagene i julen, klargjort og pakket for en adventskalender de vil elske.

Image
Image
Image

Varme & allsidige jakker

Gi hans garderobe en oppgradering med våre varme og allsidige jakker, akkurat i tide til jul. Utforsk et utvalg av design som sømløst kombinerer komfort og mote.

Image

Strikket

Image

Sko & Støvler

Image

Accessories

Varme, tidløse overshirts

Feir høytiden med våre stilsikre overshirts. Disse koselige plaggene løfter enkelt ditt vinterantrekk, og gir både komfort og mote i ett. Perfekte for festlige sammenkomster eller avslappede kvelder ved peisen, er de ideelle følgesvenner for en minneverdig høytidssesong.

Image

Gaven av valg

Gi ham gaven av valg med et Les Deux gavekort, levert øyeblikkelig til din innboks. Fordi gavekort alltid passer perfekt.

Klikk her for å lære mer om våre gavekort.
Image

Utvidede returer

Usikker på om han vil like det? Vi har utvidet returfristen vår til jul, slik at han har tid til å ombestemme seg. Returner eller bytt ut hvilket som helst produkt i sin opprinnelige tilstand frem til 22. januar ved å fylle ut returskjemaet som følger med bestillingen din. Du kan finne mer informasjon om våre leveringer og returer her.
Image

Kontakt

Vårt førsteklasses kundeserviceteam vil være tilgjengelig gjennom hele festsesongen for å sørge for at handelen med oss blir så stressfri som mulig for deg. Du kan nå dem på:

E-mail: customercare@lesdeux.com
Telefon: +45 78 74 53 35
Åpningstider: Mandag - Fredag 10:00-16:00